Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Bumper-peli

350
ei sis. ALV

  • huippu-uutuus!
  • mahtava kaksinpeli

Paino 85 kg
Koko (L × S × K) 0.7 × 1.15 × 0.95 m
Koko m²0.8
Sähkön tarve230V/<1A
Suositeltava kuljetusmuotoKuorma-auto

Bumper-peli on syksyn 2023 huippu-uutuus! Tämä hauska peli yhdistää nerokkaalla tavalla klassikkopelien Pong ja Breakout parhaat puolet.

Bumper-pelissä on ideana Atari Pong:in tai esimerkiksi ilmakiekon tapaan saada lyötyä kentällä kulkeva pallo/kiekko vastustajan mailan taakse,  ja vastaavasti saada torjuttua vastustajan palauttamat lyönnit. Kivana lisänä kummankin puolen mailan takana on paloista koostuva muuri, joka pitää murtaa osumalla siihen riittävän monta kertaa. Vastustajan muurin paloja hajottamalla saa kerättyä pisteitä ja pelin voittaa se, kummalla on peliajan loputtua enemmän pisteitä. Bumper-pelin hauskinta antia ovat kuitenkin erilaiset bonusominaisuudet joita pelin aikana voi kerätä. Pelin tiimellyksessä keskelle kenttää ilmestyy bonuksia, jotka saa itselleen jos ehtii painaa nappia ennen vastapuolen pelaajaa. Bonusominaisuuksilla saa esimerkiksi nopeutettua tai kasvatettua omaa mailaa ja vaihtoehtoisesti hidastettua tai pienennettyä vastustajan mailaa.

Pelikenttänä toimii kirkas 40 tuuman FullHD näyttö.

Bumper-peliä voi pelata kahdestaan (yksi vastaan yksi), tai vaihtoehtoisesti yksinpelinä tietokonetta vastaan. Laite toimii vapaapelillä ilman kolikoita tai poletteja.


Katso myös nämä