Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Mestareiden mestari -reaktiotesti PRO

290
ei sis. ALV

  • TV:stä tuttu peli
  • mittaa reaktioaikasi!
  • brändättävissä

Koko (L × S × K) 0.8 × 1.2 × 0.9 m
Koko m²1.0
Sähkön tarve230V / 0,5A
Suositeltava kuljetusmuotoPakettiauto/peräkärry

Mestareiden mestari -reaktiotesti on saman nimisestä TV-ohjelmasta tuttu kaksinpeli. Satunnaisen ajan kuluttua yksi pöydällä olevista valopilareista sammuu. Se pelaaja, joka ehtii ensin saada kiinni sammuneen valopilarin, voittaa.

Molempien pelaajien edessä pöydällä on kädenkuvat/sensorit. Peli alkaa automaattisesti, kun kaikki neljä sensoria on aktivoitu laittamalla kädet niiden päälle. Kun toinen pelaajista on saanut sammuneen valopilarin haltuunsa ja peli on päättynyt, näkyy reaktioaika sekunnin tuhannesosina voittaneen pelaajan edessä olevalla näytöllä.

Tämä peli mahdollistaa erilaiset turnaukset ja vaikka päivän parhaan reaktioajan saaneen pelaajan palkitsemisen. Peli näyttää upealta varsinkin hämärässä tai pimeässä tilassa. Kun kukaan ei pelaa, valopilareihin aktivoituu hieno demo-/valoshow.

Tämän laitteen jalusta on brändättävissä jos olet menossa esimerkiksi messuille. Kysy lisää tarjouspyynnön yhteydessä.

Mestareiden mestari -reaktiotesti PRO eroaa huomattavasti vanhemmasta versiosta, jossa on vain valopilarit, ilman käsisensoreita ja ajanottonäyttöä. Vanhassa laitteessa ei ole mahdollisuutta varmistua siitä ettei toinen pelaaja ota varaslähtöä, ja tarkkaa reagointiaikaa ei pysty mittaamaan, toisin kuin tässä uudemmassa versiossa.


Katso myös nämä