Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Terminator Salvation – arcade räiskintäpeli

395
ei sis. ALV

 

  • leffoista tuttu
  • 1-2:lle pelaajalle

Paino 270 kg
Koko (L × S × K) 1.2 × 1.58 × 2.03 m
Koko m²1.9
Sähkön tarve230V / 2.5A
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Terminator Salvation – arcade räiskintäpeli on huippuluokan arcade-ammuntapeli jota voi pelata yksi tai kaksi pelaajaa kerrallaan. Pelaajat taistelevat John Connorin saappaissa tiensä läpi monipuolisten tehtävien, Skynetin terminaattoreita ja muita vihollisia tuhoten. Aseena molemmilla pelaajilla on kranaatinheittimellä varustettu rynnäkkökivääri johon saa kerättyä pelin aikana erilaisia ammuksia ja lisäominaisuuksia. Aseiden force feedback -rekyyli sekä lippaan vaihto koskettamalla lippaan pohjaa tuovat peliin realismia jota vain harvat pelit tarjoavat. Jopa kranaatinheittimelle löytyy oma nappi.

Terminator Salvation -arcade räiskintäpeli on varustettu 42 tuuman kirkkaalla LCD-näytöllä ja pelikabinetissa on upeat neonväreissä hohtavat yksityiskohdat.

Peli on oletuksena vapaapelillä. Kerrothan meille tarjouspyynnön yhteydessä mikäli haluaisit pelin toimivan mieluummin kolikolla tai poletilla.

Huomioithan että kuljetusreitin tulee olla esteetön. Laite menee kuljetuksen ajaksi kahteen osaan ja kulkee 90cm leveistä ovista. Oviaukon korkeuden tulee olla yli 203cm.


Katso myös nämä