Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Koripallo-nopeuspeli

370
ei sis. ALV

  • koko perheen peli
  • liikkuva kori!

Paino 180 kg
Koko (L × S × K) 0.91 × 1.65 × 2.12 m
Koko m²1.5
Sähkön tarve230V / 2A
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Koripallo-nopeuspeli on upeilla valotehosteilla varustettu taitopeli kaikenikäisille. Tässä pelissä ideana on heitellä kolmoskoon koripalloja niin nopeasti ja niin paljon kuin mahdollista korirenkaan läpi. Kori näyttää isolta, mutta siihen osuminen on yllättävän haastavaa varsinkin kun pelin edetessä kori alkaa liikkumaan koko ajan kovempaan tahtiin.

Peli käynnistyy Start-painikkeesta, joka vapauttaa pallot (5 kpl) pelaajan edessä olevaan kaukaloon. Peli laskee pisteet automaattisesti, joten omaa tulosta on helppo vertailla kaverin kanssa. Aluksi kori on paikoillaan, mutta alkaa pelin myöhemmässä vaiheessa liikkua puolelta toiselle, mikä tekee pelistä entistä hauskempaa. Pelissä on neljä vaikeustasoa, ja mitä pidemmälle pääset, sitä satunnaisemmin/nopeammin kori liikkuu. Alla vaikeustasot ja niihin vaadittavat pistemäärät:

  • 2. taso: 40 pistettä
  • 3. taso: 90 pistettä
  • 4. taso: 152 pistettä.

Lisää haastetta saat heittämällä hieman kauempaa – Pelin mukana toimitetaan teippiä, jolla voi halutessaan merkitä sopivan heittoetäisyyden lattiaan kauemmas laitteesta.

Tähän peliin on mahdollista tilata myös tarrasarja. Saat meiltä tilauksen yhteydessä pdf-aineistopohjan, johon grafiikat voi suunnitella. Kun saamme sinulta painovalmiin aineiston, koripallo-nopeuspeli teipataan puolestasi. Tarvittaessa tarjoamme myös graafista suunnittelua lisähintaan. Kysy lisää tarjouspyynnön yhteydessä.


Katso myös nämä