Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Sega Rally 3 – kahdelle pelaajalle

690
ei sis. ALV

  • legendaarinen peli
  • tuttu pelihalleista
  • 2 pelipaikkaa

Paino 525 kg
Koko (L × S × K) 2.01 × 1.49 × 1.94 m
Koko m²3.0
Sähkön tarve230V / 5A
Suositeltava kuljetusmuotoVain Coinline -kuljetuksella

Vuokraa Sega Rally 3 -rallipeli tapahtumasi vetonaulaksi! Sega Rally on Suomen kaikkien aikojen suosituin videopeliautomaatti ja erittäin suosittu myös ympäri maailmaa. Tässä pelisarjan kolmannessa versiossa on todella hieno ajotuntuma, isot näytöt upeilla grafiikoilla sekä oikeantuntuiset radat, jotka takaavat mainion pelikokemuksen. Rateissa on myös sisäänrakennettu force feedback -ominaisuus, jolloin esimerkiksi radan epätasaisuudet välittyvät pelaajalle hyvinkin realistisen tuntuisesti.

Voit ajaa aikaa tai kilpailla kaveria vastaan. Pelikabinetit on linkitetty toisiinsa, joten pelaajat voivat kisata keskenään samaan aikaan samalla radalla. Tämä on loistava kokonaisuus esimerkiksi messuosastolle, tyky-päiville tai team building -tilaisuuksiin.

Pelimuotoja on kolme: World Championship, Quick Race ja Classic. World Championship -pelimuoto on yksinpeli, jossa ajetaan kolmella eri radalla (Tropical, Canyon & Alpine). Pelaajan lähtöruutu määräytyy aina edeltävän radan ajotuloksen perusteella. Jos pelaaja voittaa viimeisen radan, avautuu myös Lakeside-niminen bonusrata. Quick Race -pelimuodossa 6 pelaajaa (tekoäly tai ihminen) ajavat kolme kierrosta yhdellä World Championship -pelimuodosta tutulla radalla. Valitse autoksi Mitsubishi, Citroën, Peugeot, Subaru, Suzuki tai Ford, ja muista käyttää kässäriä mutkissa! Quick Race -pelimuodossa on myös mahdollista saada avattua kaksi ylimääräistä ajoneuvoa. Classic Race -pelimuoto on grafiikoiltaan päivitetty versio legendaarisesta Sega Rally 1 -pelin Desert ’95 -radasta. Tässä pelimuodossa autoksi voi valita ensimmäisestä Sega Rally:sta tutut Toyota Celican tai Lancia Delta Integralen. Yhden ajon kesto on n. 3-5 minuuttia ajotaidoista riippuen. Laite ylläpitää parhaita aikoja.

Tämä Sega Rally 3 -pelikokonaisuus on säädetty toimimaan ilmaispelillä. Laite menee kuljetuksen ajaksi kahteen osaan ja liikkuu pyörillä. Laitteen yläosassa olevat koristetaulut on mahdollista irrottaa, jolloin peli mahtuu todella matalaankin tilaan. Koristetaulut on myös mahdollista brändätä teippauksin, mikäli laite on menossa esimerkiksi yrityksesi messuosaston vetonaulaksi.

Vinkki: Vuokraa Sega Rally 3 neljälle pelaajalle, mikäli olet järjestämässä isompaa tilaisuutta!


Katso myös nämä