Event & party rental specialist Follow us Vuokraa tai osta omaksi. Soita 0400 766 700

Reaktioseinä Batak Pro

390
ei sis. ALV

  • useita pelimuotoja
  • loistava messupeli
  • kustomoitavissa

Paino 45 kg
Koko (L × S × K) 2.05 × 0.92 × 2.01 m
Koko m²1.9
Suositeltava kuljetusmuotoKuorma-auto

Reaktioseinä Batak Pro on hauska ja monipuolinen reaktiopeli joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Seinämässä on 12 valopainiketta, joihin syttyy yksi tai useampi valo kerrallaan pelimuodosta riippuen. Pelimuotoja on useita erilaisia. Suosituimpia pelimuotoja ovat esimerkiksi:

  • The 50-Target Strike: Seinämään syttyy yksi valo kerrallaan. Kun valopainiketta painaa, seuraava painike syttyy. Tarkoitus on painaa painikkeita mahdollisimman nopeasti, kuitenkin alle 100 sekunnissa.
  • The Accumulator: 30 sekuntia aikaa osua niin moneen valopainikkeeseen kuin ehtii.
  • The Relay: Neljän henkilön tiimi yrittää saada mahdollisimman paljon painalluksia seuraavalla tavalla: Ensimmäinen tiimin jäsen pelaa 30 sekuntia, sen jälkeen seuraava, jne. kunnes 120 sekuntia on kulunut. Hyvä vaihtoehto teambuilding-tilaisuuksiin.

Laitteen yläosassa on näytöt joista näkee pelaajan pisteet ja kuluneen ajan. Peli antaa myös ääniohjeita esimerkiksi seuraavasti: (”Get Ready”…”Go”…”Time Out”… jne.). Batak Pro sopii mainiosti kilpailupeliksi. Ota ylös parhaat suoritusajat / pisteet niin voit palkita parhaat pelaajat päivän päätteeksi.

Reaktioseinä Batak Pro on loistava aktivointipeli myös messuosastolle, sillä laite on kustomoitavissa yrityksesi ilmeen mukaisesti. Kysy lisää kustomointimahdollisuuksista tarjouspyynnön yhteydessä.

Tiesitkö: Batak Pro on koordinaatiota ja reaktioaikaa kehittävä peli, jota käytetään ympäri maailmaa jopa huippu-urheilijoiden valmennusvälineenä. Esimerkiksi Lewis Hamilton ja Serena Williams ovat käyttäneet laitetta oheisharjoituksiin. Batak Pro on ollut käytössä myös mm. Manchester United -jalkapallojoukkueella sekä esimerkiksi Royal Navy -merijalkaväellä ja Metropolitan-poliisiopistossa Englannissa.


Katso myös nämä